6 inimesele (4 inimesele piisab ühest purgist kookospiimast)
1 pk rohelise karri pastat
2 pk kookospiima
1 spl suhkrut (pruuni)
2 spl sojakastet
1 küüslauguküüs
1 laimi mahl
jupp värsket ingveri
sügavkülma rohelisi herneid
kana või hiidkrevette
Pane krevetid või kanatükid varem sojakastme ja küüslauguga marineeruma. Kana tuleb enne toidule lisamist praadida.
Aja vokkpann kuumaks. Lisa sorts õli. Pane paar supilusikat kookospiima pannile ja lisa kogu karri pasta. Kuumuta ca 30 sekundit. Lisa ülejäänud kookospiim, riivi juurde ingverit (mitte palju, muidu teeb toidu kibedaks). Lisa krevetid koos marinaadiga pannile. Kanaga tehes lisa toidule sorts sojat, marinaadi ära kasuta. Lisa herned ja laimimahl. Kuumuta. Ongi valmis! Süüa riisiga.