10/30/2016

Vietnamipärane nuudlisupp veiselihaga

Sega segamini ja kata kilega. Pane 30 min külma maitsestuma:
300-400 g veiseliha ribasid
2,5 cm riivitud ingverit
1 küüslauk
seesamiõli

Keeda 30 min:
1,5 l veiseliha puljongit,
4 tähtaniisi
2 tera nelki
2 kaneelipulka
kardemoni
2 tl suhkrut
4 cm peenelt viilutatud ingverit
3 spl kalakastet


Lisaks pärast supile peale:
roheline sibu, koriander, münt.

Kui valmis, siis kurna maitseainet välja. Lisa iha ja keeda ca 1 min, kuni liha valmis.

Valmista riisinuudlid vastavalt õpetusele.

Tõsta kaussi: nuudlid, puljong lihaga, roheline sibul, koriander, münt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar