12/14/2024

Valge kala florentine

 - Valge kala fileesid (sügavkülmutatud sobib, aga peab enne üles sulama), prae võis ja õlis kuldseks ja tõsta kõrvale

Kaste:

3 küpset tomatit kooritud (rist sisse, keevasse vette, koor maha), lõigatud kuubikuteks;

1 shalottsibul, tükelda

2 küüslauguküünt, tükelda

1 dl valget veini

3 dl vahukoort

Punase veini äädikat

Pakk beebispinatit

1 dl päikesekuivatatud tomateid tükelda

tshillit, soola, pipart

Sidrun

Prae sibul ja küüslauk läbi samal pannil, kus oli kala. Lisa törts veiniäädikat.

Lisa vein ja kuumuta kokku

Lisa vahukoor ja spinat. Kuumuta spinat pehmemaks.

Lisa kalafileed, mõlemad tükeldatud tomatid, tsilli, soola, pipart, 1/4 sidruni mahla ja veidi sidruni koort.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar