- Valge kala fileesid (sügavkülmutatud sobib, aga peab enne üles sulama), prae võis ja õlis kuldseks ja tõsta kõrvale
Kaste:
3 küpset tomatit kooritud (rist sisse, keevasse vette, koor maha), lõigatud kuubikuteks;
1 shalottsibul, tükelda
2 küüslauguküünt, tükelda
1 dl valget veini
3 dl vahukoort
Punase veini äädikat
Pakk beebispinatit
1 dl päikesekuivatatud tomateid tükelda
tshillit, soola, pipart
Sidrun
Prae sibul ja küüslauk läbi samal pannil, kus oli kala. Lisa törts veiniäädikat.
Lisa vein ja kuumuta kokku
Lisa vahukoor ja spinat. Kuumuta spinat pehmemaks.
Lisa kalafileed, mõlemad tükeldatud tomatid, tsilli, soola, pipart, 1/4 sidruni mahla ja veidi sidruni koort.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar