11/04/2019

Kana tikka masala

600 g kanafilee tükke
riisi

Maitseainesegu
2 tl purustatud ingverit
3 küüslauguküünt
2 tl kurkumit
2 tl köömneid
2 tl paprikapulbrit
1 tl jahvatatud koriandrit
1 tl garam masala segu+1 tl soola
1 1/2 dl türgi jogurtit

Kaste
1 sibul
võid praadimiseks
2 spl tomatipüreed
1 prk purustatud tomateid
2 1/2 dl türgi jogurtit
värsket koriandrit

1. Sega maitseained ja lisa neist pooled jogurtile. Pane kana jogurtisse pooleks tunniks maitsestuma.
2. Kuumuta hakitud sibulat võis, lisa tomatipüree ja ülejäänud maitseainesegu. Lisa tomatid.
3. Kuumuta ahi 250 kraadini. Kata plaat fooliumiga ja küpseta kanatükke ülemisel astmel ca 10 min.
4. Lisa kana kastmele, lisa juurde ülejäänud jogurt.
5. Kaunista koriandriga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar