Maitseainesegu
2 tl korianderi seemneid
2 tl köömneid
2 tl kardemoniseemneid
1/2 tl nelki
1/4 tl muskaatpähklit
1 tähtaniis
2 loorberilehte
2 tl kaneeli
Karri
2 sibulat
2 küüslauguküünt
2 tl ingveripastat või ingverit
1 purk purustatud tomateid
600 g lamba hakkliha
1 tl tshillipulbrit
soola
4 dl vett
1 purk kikerherneid
2 pakki beebispinatit
Lisandiks
Riis
Kuumuta maitseainesugu pannil, kuni hakkab lõhna eralduma. Tõsta kõrbale veidikeseks jahtuma, seejärel uhmerda või purusta veskis, ja sõelu. Purusta küüslauk ja sega ingveriga. Sega maitseainetega ja lisa sool.
Prae hakkliha ja tõsta potti. Kuumuta hakitud sibul, lisa maitseainesegu ja kuumuta veel veidi. Lisa segu, tomat, vesi, kikerherned ja spinat hakklihale. Lase podiseda madalal tulel 15 min.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar