11/04/2019

Lamba-kikerherne karri

Maitseainesegu

2 tl korianderi seemneid
2 tl köömneid
2 tl kardemoniseemneid
1/2 tl nelki
1/4 tl muskaatpähklit
1 tähtaniis
2 loorberilehte
2 tl kaneeli

Karri
2 sibulat
2 küüslauguküünt
2 tl ingveripastat või ingverit
1 purk purustatud tomateid
600 g lamba hakkliha
1 tl tshillipulbrit
soola
4 dl vett
1 purk kikerherneid
2 pakki beebispinatit

Lisandiks
Riis

Kuumuta maitseainesugu pannil, kuni hakkab lõhna eralduma. Tõsta kõrbale veidikeseks jahtuma, seejärel uhmerda või purusta veskis, ja sõelu. Purusta küüslauk ja sega ingveriga. Sega maitseainetega ja lisa sool.

Prae hakkliha ja tõsta potti. Kuumuta hakitud sibul, lisa maitseainesegu ja kuumuta veel veidi. Lisa segu, tomat, vesi, kikerherned ja spinat hakklihale. Lase podiseda madalal tulel 15 min.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar