vasika või veise koodiliha vastavalt sööjate arvule (600g 4-le)
jahu
oliivõli
1 suur sibul
paar küüslauguküünt
2 suurt porgandit
0,5 klaasi valget veini
1 klaas kanapuljongit
1 purk kooritud või purustatud konservtomateid
värsket peterselli
(1 spl riivitud sidrunikoort)
Kuumuta ahi 250 kraadini. Maitsesta jahu soola japipraga. Tee liha jahuga kokku, raputa üleliigne maha, ja prae kiiresti kummaltki poolt pruuniks. Nõruta liha köögipaberil ning aseta ahjupotti. Lisa vormi hakitud sibul, tpkeldatud porgand, purustatud küüslauguküüned, vein, puljong ja tomatikonserv. Vähenda ahju kuumust 180 kraadile. Kata pott kaanega ning küpseta ahjus 1,5 tundi või kuni porgand ja liha on pehmed. Enne serveerimist puista lihale peterselli ja sidrunikoor.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar